c2 jelszó visszaállítás

A következőkben visszaállítjuk az elfelejtett vagy nem működő jelszavadat. Első lépésként add meg, hogy melyik email postafiók jelszavát szeretnéd visszaállítani és jelöld be, hogy nem vagy robot program!

Ha emlékszel vagy rendelkezel a postafiók regisztrációjakor kapott 20 betű hosszú regisztrációs kóddal, írd be az alábbi mezőbe. Használhatsz kötőjeleket vagy szóközöket is a bevitel során a könnyebb és hibamentes begépelés érdekében. Ha nem ismered a kódot, akkor hagyd üresen!

Látható kód

A postafiókodhoz ezeket a másodlagos kapcsolattartási email címeket állítottad be. Válaszd ki, hogy melyik címre küldjük a kódot, amivel igazolhatod a jogosultságodat. Ha már nem rendelkezel a beállított kapcsolattartási email címek egyikével sem, akkor válaszd az ennek megfelelő utolsó pontot. Biztonsági okoból, az email címeknek csak egy részlete látható.

A választott email címre elküldtünk egy igazoló kódot. Ha pár percen belül nem kapod meg, kérheted a kód újraküldését.

Írd be, ha emlékszel egy korábbi, érvényes általad választott jelszóra. Hagyd üresen a mezőt, ha nem emlékszel egyik korábbi jelszavadra sem.

Látható jelszó

Sikeresen igazoltad magad. Írd be az új jelszavadat!

Látható jelszó

Sajnos nincs lehetőség arra, hogy bizonyítsd azt, hogy valóban Te regisztráltad ezt a postafiókot. Ezért amennyiben szeretnéd megkapni a postafiókódhoz tartózó új jelszót, nyilatkozatot kell tenned erről és a nyilatkozatot hitelesíttetned kell. Amennyiben egyetértesz a lenti nyilatkozat tartalmával, töltsd ki adataiddal és hitelesíttesd közjegyzővel vagy a magyarorszag.hu weboldalon elérhető díjmentes AVDH szolgáltatással. itt A hitelesíttetett nyilatkozatát jutassa el hozzánk a választott hitelesítési módnak megfelelően postán eredetiben vagy emailben pdf formátumban.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS! Valótlan tartalmú nyilatkozat tétele jogszabályba ütköző cselekmény!

Nyilatkozat

Alulírott [név] (született [születéskori név] [születési dátum]) BÜNTETŐJOGI FELELŐSSÉGEM TUDATÁBAN KIJELENTEM, hogy a [c2 email cím] email című postafiókot én regisztráltam és én használom. A postafiók belépéshez szükséges jelenleg érvényes jelszót nem ismerem. Kérem a c2 szolgáltatás üzemeltetőjét, az OFFICEline Magyarország Kft-t (1108 Budapest, Venyige utca 5.), hogy törölje a jelenlegi jelszót és állítson be újat, majd azt tudassa velem a [telefon szam] mobil számon sms-ben.

[hely] [dátum]

[aláírás]

OKGratulálunk, jelszavadat sikeresen megváltoztattad!

Tovább a belépő oldalra

Váratlan hiba történt!
c2 Webmail  ●  Magunkról  ●  Támogatás